Het West-Vlaamse rekruteringsbedrijf vind! start met een nieuw kantoor Talent in Engineering in Gent. Die dienst ging vorig jaar van start om een antwoord te bieden op de schaarste aan talenten in techniek en engineering bij West-Vlaamse kmo’s. Nu breidt de dienstverlening uit naar Oost-Vlaamse bedrijven. Kantoorverantwoordelijke Jelle Deketele zal samen met Enzo Du Pré focussen op de vacatures IT en engineering in de regio Oost-Vlaanderen.

Vind!, het levenswerk van de West-Vlaamse Nathalie Christiaens, telt drie afdelingen: vind! Techniek, vind! Engineering en vind! Organisatie. Zowel West-Vlaamse kmo’s als grotere bedrijven uit Zuid-West-Vlaanderen kwamen al bij vind! terecht in hun zoektocht naar specifieke talenten in R&D, IT, supply chain, elektronica, elektromechanica, ICT, calculatie, technisch tekenen, enzovoort.

Naast de hoofdzetel in Roeselare is de groep nu actief met negen kantoren in de regio’s Ieper, Kortrijk, Roeselare, Tielt, Torhout, Waregem en Oost-Vlaanderen. Later dit jaar zet de rekruteringspartner haar uitbreiding verder richting Brugge. Om de nieuwe klanten, bedrijven en talenten, te ondersteunen, worden nog vijftien nieuwe medewerkers gezocht. Het vind!-team bestaat uit 40 enthousiaste medewerkers, maar met de uitbreidingen worden nog vijftien nieuwe medewerkers gezocht.