aaaaaaavioVIO Interim, een jonge, dynamische uitzendorganisatie,die in 2013 nog werd verkozen tot VOKA-ambassadeur, is sinds 6 jaar gespecialiseerd in functies voor logistiek, productie, sales & services. VIO heeft 65 vaste medewerkers die in 2013 een omzet realiseerden van zo’n 25 miljoen EUR. Voor 2014 verwacht het bedrijf een groei van 60%. De organisatie heeft ondertussen 11 kantoren in Vlaanderen, naast het hoofdkantoor in Beervelde en drie inhouse-kantoren. VIO Interim  zet dagelijks ruim 1200 uitzendkrachten aan het werk. In oktober 2013 nam Saffelberg Investments, het investeringsvehikel van Jos Sluys, een minderheidsparticipatie in het kapitaal van VIO Interim nv.

Om deze groei nog verder te kunnen verstevigen, hebben Marianne Kindt en Steven Holvoet, gedelegeerd bestuurders van VIO Interim, een aantal maanden geleden Focus HR Group benaderd.

Marianne Kindt: “Sinds de start van VIO Interim zijn we zeer sterk organisch gegroeid. We hebben steeds gezegd dat we eventuele acquisities zouden bekijken op voorwaarde dat het bedrijf volledig zou passen in onze cultuur en manier van werken. Bij Focus HR Group was er dadelijk een klik en nu kunnen we dus aankondigen dat dit bedrijf  voortaan deel uitmaken van Vio Interim nv.”

Steven Holvoet: “Concreet wil dit zeggen dat we groeien van 14 naar 20 kantoren. Focus heeft vestigingen in Beveren, Sint-­Niklaas, Boom, Mortsel, Geel en Hasselt. Onze 65 Vio-collega’s zijn blij dat ze de 15 Focus-medewerkers mogen onderdompelen in onze sterk waarde gedreven werkomgeving. We blijven inzetten op onze waarden, zodat het bedrijf en de medewerkers zich voort kunnen ontplooien.”