VIP-event UNIZO tijdens zesdaagse. U komt toch ook?

6daagseVan 18 tot en met 23 november 2014 vindt in het Gentse Kuipke de 74ste editie van de wielerzesdaagse Vlaanderen-Gent plaats. Dit opmerkelijk sportevenement is niet alleen ‘the place to be’ voor wielerliefhebbers, maar is de voorbije jaren ook uitgegroeid tot een belangrijke ontmoetingsplaats voor ondernemend Vlaanderen.

“Omdat kmo-bedrijfsleiders niet altijd zelf de tijd hebben om netwerkevents uit te werken”, zegt Karlien Erregat, adjunct-provinciaal directeur van UNIZO Oost-Vlaanderen, “huren we al tien jaar een VIP-lounge tijdens de zesdaagse. Op woensdag 19 november organiseren we daar opnieuw onze netwerkavond. Ondernemers kunnen er in een gezellige sfeer op informele wijze contacten leggen en tegelijk te genieten van een ongeëvenaard sportief spektakel, dat dit jaar nog een extra dimensie krijgt omdat er met de lokale Gentse held Iljo Keisse en zijn Britse ploegmaat en spurtbom Marc Cavendish een echt koningskoppel aantreedt.”

Het VIP-arrangement van UNIZO is voor ondernemers dan ook een ideale gelegenheid om potentiële zakenpartners te leren kennen. Ook www.madeinoostvlaanderen.be is die avond alvast van de partij om met zoveel mogelijk ondernemers onder u persoonlijk kennis te maken. Om nog maar eens een gevleugelde uitspraak uit vervlogen tijden uit de kast te halen, zeggen we net als Emiel Goelen : “U komt toch ook?”