Virtuele wandelingen mogelijk in seminarieruimte Schaubroeck

aaaaaulaDe groep Schaubroeck uit Nazareth ging meer dan 100 jaar geleden van start als bestuursdrukkerij maar is ondertussen uitgegroeid tot één van de economische uithangborden van heel Oost-Vlaanderen. Onder leiding van afgevaardigd bestuurder Frédéric Schaubroeck is het familiebedrijf een stevig verankerde en moderne groep geworden met vier belangrijke units: de Weddecentrale voor HR en payroll, de IT afdeling voor Software, services en systems, de drukkerij – offset en digitaal, en Aula Omnia – het zalencomplex .

Deze Aula Omnia is een heel mooi zalencomplex met een auditorium dat plaats biedt aan 220 mensen en beschikt over de modernste faciliteiten. . Dankzij continue investeringen in die faciliteiten en in een flexibele catering en dankzij de gunstige ligging en de ruime parking is het een locatie die steeds vaker wordt gebruikt.

Groep Schaubroeck biedt op zijn website nu ook de mogelijkheid aan om op haar website een viruteel bezoek te brengen aan de zalen van het seminariecentrum. “Zo willen we onze infrastructuur beter laten zien aan bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een locatie voor een congres, seminarie of bedrijfsevenement”, zegt marketingverantwoordelijke Gerrit Mornie. “Bezoekers kunnen niet enkel de 360° foto’s bekijken, maar via Google Maps ook doorheen het gebouw wandelen en kennis maken met de ontvangstzaal, het auditorium, de vergaderzaal en de twee computeropleidingsklassen.”