Vivaldis opent tiende en elfde Oost-Vlaams kantoor in Evergem

vivaldisevergemMet de recente opening van vestigingen van Vivaldis Construct en de opening binnenkort van Vivaldis Interim in Evergem verstevigt de interimgroep haar positie op de Oost-Vlaamse markt. Het is meteen het 10de en 11de Vivaldis-kantoor in de provincie. Andere Oost-Vlaamse vestigingen van Vivaldis bevinden zich in Gent, Deinze, Oudenaarde, Merelbeke, Eeklo, Aalst en Dendermonde. Net als in Evergem richten ook vestigingen van Vivaldis Construct in Dendermonde en Oudenaarde zich specifiek op de bouwsector.

Het kantoor van Vivaldis Construct in Evergem zal worden gerund door Lieselot Baetens die eerder al aan de slag was bij Vivaldis in Oudenaarde. “Wie aan interim in de bouw denkt zal voortaan aan Vivaldis Construct Evergem denken”, zegt ze enthousiast.

De uitzendgroep wil op deze manier haar aanwezigheid in de Oost-Vlaamse economie verder uitbouwen. Vivaldis Interim richt zich ook hier, net als in de rest van het land, hoofdzakelijk op kleine en middelgrote ondernemingen. “Meer dan driekwart van onze klanten zijn KMO’s met minder dan 50 werknemers”, vertelt Anke Ulens, CEO van Vivaldis Interim. Ze verwacht dat dit ook in Oost-Vlaanderen in grote mate het geval zal zijn. De beslissing om in Oost-Vlaanderen steeds actiever aanwezig te zijn, kadert in een algehele groeistrategie bij het uitzendbedrijf.

De afgelopen 6 jaar groeide het kantorennetwerk overigens in heel België bij Vivaldis aan een stevig tempo. In 2009 had Vivaldis nog maar 15 kantoren. Op dit moment opereert Vivaldis Interim vanuit 58 kantoren over het hele land. Ook het aantal werknemers dat bij de uitzendgroep aan de slag is, ging de afgelopen zes jaar van 40 naar 140.

Vivaldis is actief in diverse sectoren maar heeft ook een gespecialiseerde afdeling die zich richt op de bouwsector. Vivaldis werkt voor een groot deel met kleinere en middelgrote bedrijven. “Onze kantoren beschikken ook over over een behoorlijk grote autonomie. Dat stellen onze klanten erg op prijs. Empathie in combinatie met brains en goesting dat is de manier waarop we het verschil maken”, zegt Anke Ulens, CEO van Vivaldis Interim. “En dat is in Oost-Vlaanderen niet anders.” De ambitie is om ook hier mooie resultaten neer te zetten en de bedrijven oplossingen op maat aan te bieden. Amper zes jaar geleden draaide het bedrijf nog een omzet van 18 miljoen euro. Het afgelopen jaar klokte Vivaldis af op een omzet van 81 miljoen euro.