Vlaamse Kredietbemiddelaar helpt ondernemingen in moeilijkheden

00000000000000000000000000000117995Ondernemingen die te maken krijgen met financieringsproblemen, kunnen een beroep doen op de Vlaamse Kredietbemiddelaar.

De dienst Vlaamse Kredietbemiddelaar helpt ondernemers bij het zoeken naar een oplossing voor een specifiek financieringsprobleem. “We helpen de ondernemer zijn kredietaanvraag te verbeteren en de dialoog met de bank te herstellen”, klinkt het bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar. “Daarnaast reiken we de ondernemer ook alternatieve financieringsmogelijkheden en publieke maatregelen aan.”

De tussenkomst van de kredietbemiddelingsdienst is gratis. In 2014 dienden 161 ondernemers een aanvraag tot kredietbemiddeling in. De dienstverlening Vlaamse Kredietbemiddelaar is toegankelijk voor iedere Vlaamse onderneming, bedrijfsleider, ambachtsman, handelaar of beoefenaar van een vrij beroep die bij zijn bank moeilijkheden ondervindt om een financieringsprobleem op te lossen.

Een aanvraag voor kredietbemiddeling kan online worden ingediend. Na ontvangst van het aanvraagformulier neemt de Vlaamse Kredietbemiddelaar telefonisch contact op met de ondernemer om het dossier te bespreken en een oplossing te zoeken.

Meer info op www.vlaamsekredietbemiddelaar.be