Vlerick in top 15 beste Europese businesscholen

Vlerick_05Volgens de European Business Schools Ranking die elk jaar uitgebracht wordt door de krant Financial Times is Vlerick Business School 1 plaats gestegen ten opzichte van de rangschikking van vorig jaar. De School klimt van 16 naar 15 binnen Europa en staat daarmee opnieuw in de top 15 van in totaal 85 Europese business-scholen.

Vanuit een nationaal perspectief blijft Vlerick Business School nummer 1 in België. Over het algemeen is Vlerick er in geslaagd om gedurende de afgelopen jaren stabiel te blijven.

Marion Debruyne, decaan van Vlerick Business School: “Deze ranglijst is een mooi eerbetoon voor de inspanningen van alle professoren, onderzoekers en medewerkers van de school die zich elke dag opnieuw inzetten om leertrajecten met steeds meer impact te creëren voor onze deelnemers. Dit is een gezamenlijke prestatie van iedereen binnen onze school, en ik bedank dan ook het volledige team. We mogen er trots op zijn dat we behoren tot de top van Europa.”

Elk jaar stelt de Financial Times een ranglijst van Europese business-scholen samen. Deze metarangschikking is gebaseerd op de resultaten van vijf andere rankings die eerder dit jaar gepubliceerd werden, ronde onder meer open managementopleidingen, opleidingen op maat en MBA-opleidingen.