Vloerspecialist Evertech verdeelt vloeren Eventdeck

evertechEvertech Belgium uit Sint-Martens-Latem specialiseert zich in modulaire binnen- en buitenvloeren en treedt onder met op als de exclusieve verdeler van de sportvloeren van Courtflex uit Singapore. “Wat ons uniek maakt”, zegt zaakvoerder Hans Borgers, “is de grote aandacht voor research en voor topkwaliteit.”

Evertech kondigt nu aan een akkoord te hebben bereikt om onder de naam Evertech ook de producten van Eventdeck, één van de belangrijkste leveranciers van sportvloeren op de Olympische Spelen van Londen, te gaan verdelen. Eventdeck heeft onder andere ook twee types modulaire evenmentenvloeren , waarvan het ene geschikt is om geplaatst te worden op natuurlijk gras, en het tweede geschikt is om geplaatst te worden op kunstgras.  Eventdeck is gemaakt van poly-propyleem en weerbestendig en kan een belasting verdragen van 39 ton. Het is dus mogelijk om er ook met wagens en heftrucks op te rijden. Andere voordelen zijn het plaatsingsgemak en het gemak waarmee de vloer kan worden opgeborgen op een pallet of kan worden opgerold.

“Eventdeck is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de onderliggende grasmat zelfs na zware belasting niet wordt beschadigd.”, zegt Hans Borgers nog.

Evertech is dankzij de verdeling van Eventdeck nu één van de enige spelers ter wereld die in staat is volledige modulaire vloeroplossingen voor permanent of tijdelijk gebruik voor binnen en buiten te leveren.