Voka Aalst viert 175ste verjaardag met blik op toekomst

imagesOp dinsdag 20 september viert Voka – kamer van Koophandel Aalst vanaf 17u30  het 175-jarig bestaan van de Kamer van Koophandel in de regio Aalst.

Hoewel de aanleiding van het event een historisch feit is, kijkt Voka bij de viering in Cultureel Centrum De Werf vooral naar de toekomst. De ondernemersorganisatie nodigt ondernemende streekgenoten met nationale en internationale reputatie uit in de praatstoel, samen met enkele jonge, spraakmakende nieuwe ondernemers.

Bij het eerste gedeelte van het feestprogramma, dat voor iedereen gratis toegankelijk is wordt een overzicht gegeven van 175 jaar economische activiteit in de regio en is er ook een boeiend panelgesprek voorzien met onder meer Jan Callebaut van Why5Research en Hans Bourlon van Studio 100. Ook de bedrijfsleiders van de jonge ondernemingen MultiMinds en FabLab komen aan bod. Allemaal spreken ze over hun dromen, realisaties en verwachtingen. En over hoe we samen de toekomst vorm kunnen geven.

Bij het betalende avondprogramma zal de Voka Ambassadeur regio Aalst 2016 worden bekendgemaakt. De Aalsterse stand-up comedian en “slimste mens ter wereld” Bert Kruismans (foto) zal de avond op een heel eigen manier afronden.

Voka blijft zich in ieder geval ook in de Denderstreek volop inzetten voor de economische ontwikkeling van de regio en voor de algemene economische welvaart.