GENT/DEINZE – Op 13 november wordt de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen 2017 bekendgemaakt. Tot en met 1 november kan u uw stem nog uitbrengen. Naar aanleiding daarvan neemt Made in Oost-Vlaanderen deze week alle genomineerden onder de loep. Tom De Bruyckere, Voka ambassadeur regio Gent-Zeehaven, is de vijfde en laatste kanshebber.

ACG bestaat reeds 34 jaar, maar is sinds 2005 in handen van Tom De Bruyckere. De zaak dealt Volvo- en Maseratiwagens vanuit de vestigingen in Gent, Deinze, Evergem en Brussel. “De mooiste dag van mijn leven was toen ik met mijn vader naar het autosalon mocht gaan”, zegt Tom De Bruyckere. “Die dag was mijn passie voor alles wat zich op vier wielen voortbeweegt, geboren.”

Motivatie en tevredenheid

“Met ACG willen we een onafhankelijke en officiële concessiegroep zijn. We specialiseren ons in het rendabel verkopen, onderhouden en herstellen van premium wagens van een sterk merk op de Belgische markt”, zegt Tom De Bruyckere.

Daarbij streeft ACG niet naar goed, maar naar uitstekend. “Winst beschouwen we als een middel om door te gaan en om onze medewerkers en aandeelhouders tevreden te houden. Ook groei neemt een centrale rol in. We zien dat als een middel voor meer, een voorwaarde voor onze klanten, en als een uitdaging en een doel dat we willen nastreven.”

Binnen ACG wordt er dan ook een hoge klantentevredenheid beoogd. “We werken met 40 competente en gemotiveerde medewerkers, en met klantgerichte processen. Ik word er bovendien vrolijk van wanneer we iemand met weinig bagage en veel goesting in dienst nemen en dat die persoon dan echt iets bijdraagt en het maakt in ons bedrijf.”