Op 12 december sluit Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland 2016 feestelijk af. Dit jaar is het decor ’t BAU-huis in Sint-Niklaas. En hoewel het eindejaarsfeest jaarlijks exclusief voor Kamerleden toegankelijk is, pakt de werkgeversorganisatie dit keer uit met een nieuwe actie, de Bring-A-Friend-actie.

Tijdens deze editie heeft elk Kamerlid de mogelijkheid om een bevriende ondernemer uit de nodigen. Dat wil zeggen dat een niet-lid welkom is om te proeven van deze feestelijke gelegenheid en het uitgebreide netwerk. Om het uitnodigen van een collega-ondernemer te stimuleren, maken de leden die gebruik maken van de Bring-A-Friend-actie bovendien kans op een vluchtvoucher van luchtvaartmaatschappij TUI.

In het Soete Waesland kunnen de ondernemers genieten van een aperitief, walkingdinner en dessertenbuffet. Op de feestelijke avond blikt Geert Schotte, voorzitter van Regioraad Waasland, terug op 2016 en kijkt hij vooruit naar het nieuwe jaar. Ook de uitreiking van de LTA en de bekendmaking van de Wase PLATO-ambassadeur 2016 vindt die avond plaats.