BEVEREN – De uitbreidings- en renovatiewerken bij Volvo De Keulenaer in Beveren worden deze maand afgerond. Sinds afgelopen weekend is de volledig vernieuwde showroom al open voor het publiek.

Vorig najaar gingen de bouwwerken bij Volvo De Keulenaer van start. De volledige showroom werd onder handen genomen en de werkplaats gerenoveerd. “We zijn gedurende de werkzaamheden altijd open gebleven voor onze klanten. Niemand stond aan een gesloten deur”, vertelt zaakvoerder Steven De Keulenaer. “Geen evidentie maar mits de juiste planning en afspraken ging het probleemloos.”

Klanten kunnen de nieuwe showroom nu al keuren. “Uiteraard zijn we benieuwd wat onze klanten ervan vinden. Het is natuurlijk voor hen dat we dit doen, om hen nog beter te kunnen ontvangen. We kunnen al jaren rekenen op een uitstekende klantentevredenheid. We hopen dat dit met onze vernieuwde garage alleen nog maar zal toenemen.”

Op tijd klaar

Voor het ontwerp van de nieuwe garage deed De Keulenaer een beroep op Orens Van Grimbergen architecten uit Kapellen. De Voordenkers van aannemersbedrijf Mathieu Gijbels, met een vestiging in Gent, zorgde voor de realisatie.

“We zijn trots op de samenwerking en op het resultaat”, aldus Dave Beuten, ceo van Mathieu Gijbels. “De start van het autosalon halen, was duidelijk de doelstelling. Dat is een strakke deadline maar we hebben er alles aan gedaan om dit te kunnen halen. Dat onze klant ook tevreden is, maakt het helemaal compleet.”