Voor het eerst in hun clubgeschiedenis hebben de dames van volleybalclub VC Oudegem de finale van de play-offs in de hoogste klasse gehaald. Zij nemen het nu in een rechtstreeks duel op tegen Asterix AVO Beveren. Hoewel het om een geduchte tegenstander gaat, moet die finale voor de volleybaldames op wieltjes lopen dankzij een nieuw sponsorship met Volvo Van Kasteren uit Dendermonde.

Voortaan kunnen de speelsters hun verplaatsingen in een gepersonaliseerde Volvo V40 doen. “De witte Volvo’s zijn voorzien van de nodige stickers, waardoor de dames zeker een blikvanger op de weg zullen zijn”, licht zaakvoerder van Volvo Van Kasteren Serge Wielandts toe. “Deze wagens vormen een leuke meerwaarde voor de speelsters, waarvan velen topsport nog met hun studies combineren. Voor ons betekent dit extra zichtbaarheid in en rond Dendermonde. Daar zullen we onze vestiging tegen 2018 trouwens helemaal vernieuwen en uitbreiden.”

Volvo Van Kasteren is sinds 1976 in Sint-Niklaas gevestigd. In 2008 nam het de vestiging in Dendermonde over. Met Serge Wielandts en Ann Van Kasteren staat de derde generatie aan het hoofd van het familiebedrijf. Dat stelt in totaal 35 werknemers tewerk.