SINT-NIKLAAS/TEMSE – Zeventig topstarters van Planet Talent uit Temse hebben hun dienstwagen omgeruild voor de nieuwste versie van de Volvo V40. Volvo Van Kasteren uit Sint-Niklaas mocht deze komen leveren.

“Het was een uitdagende opdracht”, zegt Karlien Hofman van Volvo Van Kasteren. “We hebben al deze wagens klaargemaakt op een aparte locatie, omdat er geen plaats genoeg was in de atelier van de garage. Bandenwissels, software-upgrade, alle controles, maar ook reinigen en inspectie op schade gebeurden allemaal in een leegstaande hangar.”

Duurzame visie

Planet Talent introduceert gedreven starters bij innovatieve bedrijven om zo beide partijen te laten groeien. Vanuit die ingesteldheid koos het bedrijf bewust voor de Volvo V40, een premiumwagen op maat van jonge mensen, met vlotte bediening, veelzijdige mogelijkheden en slimme technologieën. Ook de keuze voor leverancier was een beredeneerde keuze.

“Bij Planet Talent streven we naar partnerships met bedrijven die onze visie delen. Daarom was de keuze voor Volvo snel gemaakt”, zegt Conny Struylaart van Planet Talent. “Hun inzet op vlak van veiligheid en ecologie ligt volledig in lijn met onze bedrijfswaarden. Ook hun lokale verankering en jonge bedrijfscultuur spraken ons meteen aan. Neem daar de uitstekende service bij en het plaatje was compleet.”