SINT-NIKLAAS – VPR Consult neemt een nieuwe start. Oprichter en zaakvoerder Jef Vanhoyweghen geeft er de brui aan en draagt de fakkel over aan Heidi Smitt. Zij neemt het communicatiebedrijf uit Sint-Niklaas volledig over en doet er meteen een frisse wind waaien.

De voorbije jaren groeide VPR Consult onder leiding van Jef Vanhoyweghen uit tot een PR-bureau met specialisatie in persrelaties en eventorganisaties. Het bedrijf werd zo een vertrouwde partner van heel wat ondernemingen in het bedrijfslandschap in de Benelux. Ook als aanspreekpunt voor vak- en eindgebruikerspers had het de nodige expertise.

De overname resulteert nu in een nieuw elan. “We varen voortaan onder een vernieuwde vlag en staan klaar om van alle events, pers- en communicatieprojecten een succes te maken”, zegt de nieuwe managing director Heidi Smitt.

Heidi Smitt heeft meer dan twintig jaar professionele ervaring in de media, communicatie en eventorganisatie. Ze was onder andere actief als account director bij VT4 en VIJFtv en bekleedde de functie van business unit manager bij beursorganisatoren Easyfairs en Artexis. Daarnaast ging ze bij diverse agentschappen aan de slag waar ze tal van communicatie- en eventprojecten tot een goed einde bracht.