Ecco La Luna blijft uniek teambuildingaanbod vernieuwen

71ac5b80685e4596720322591f3b2a98_XLHet Zwijnaardse evenementenbureau Ecco La Luna blijft zijn aanbod voort uitbreiden. Sinds kort kunnen bedrijven voor hun teambuilings bij Ecco La Luna ook werken rond virtuele realiteit.

“In twee tot drie uur doorlopen we het creatieve proces van het maken van hun eigen virtual reality video en foto’s”, zegt CEO Geert Debusschere. “Deze nieuwe techniek is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren deel uitmaken van ons dagelijks leven. Met Team Virtual geven we bedrijven de kans om op locatie samen met collega’s de eerste stappen te zetten in de toekomst van virtual reality. Tijdens de workshop beginnen we met het maken van een eigen (gepersonaliseerde) VR-bril die na afloop mee naar huis mag. Zo kunnen familie, vrienden en collega’s ook verbaasd worden door wat een team in één dag in verwezenlijkt heeft.”

Na afloop van de teambuilding of workshop gaat Ecco La Luna aan de slag met het monteren van de gemaakte virtual reality beelden. “We voorzien een link naar de afgewerkte VR-video waardoor iedereen met het gebruik van een eigen smartphone en de VR-bril zal kunnen genieten van het unieke resultaat”, geeft Geert Debusschere nog aan.

Ecco La Luna gaat er prat op voortdurend te vernieuwen om op maat van de bedrijven te werken en dat vertaalt zich nu ook in een samenwerking met vijf Gentse studenten KMO-management die samen de teambuilding “Camp on a Lake” hebben opgezet, waarbij teams de dag beginnen met een  leeg ponton en via allerlei opdrachten gereedschappen en uitrusting moeten verzamelen om op dat ponton op het water de nacht door te brengen.