Wase bouw- en renovatiebedrijven organiseren uniek Bouwcafé

hotel%20beverenOp vrijdag 19 juni 2015 komen alle bouw- en renovatiespecialisten uit het Waasland van 14 tot 19 uur samen in het Van Der Valk Hotel Beveren. Daar organiseren ze een gezellig Bouwcafé, waar particulieren gratis binnen kunnen en vrijblijvend advies krijgen over huis, tuin en bouw- en verbouwprojecten.

Het Bouwcafé is een uniek concept met een zeer duidelijk omschreven exposantenprofiel: enkele relevante bedrijven uit het Waasland mogen deelnemen. “De bezoekers lopen niet verloren en verspillen geen tijd in hun zoektocht naar het juiste bedrijf”, zeggen de initiaatiefnemers.  “Ze krijgen de kans om snel nuttige
contacten te leggen en zich goed te informeren. Ook een vrijblijvende offerte hoort hierbij.”

Speciaal voor deze beurs zetten de standhouders ook de langste beursstand ter wereld op, waaraan ze allemaal samen zitten.  Ze zijn ook op de hoogte van elkaars activiteiten. Zo kunnen ze de bezoeker dadelijk doorverwijzen naar de juiste specialist.

Een dergelijkse samenwerking tussen diverse bedrijven is eigenlijk ongezien en het bevestigt nogmaals het ondertussen vaak gehoorde adagium dat “samenwerking de nieuwe competitie” is en dat de Waaslandse bouw- en renovatiebedrijven die boodschap heel goed hebben begrepen.  “Hat valt gewoon niet te ontkennen dat we samen sterker staan”, zegt Gerry Van Wouwe van Renovocht. “Dat is eigenlijk de evidentie zelf, maar het zat altijd diep in de cultuur van heel wat bedrijven ingebakken om zoveel mogelijk alles alleen te doen. Met het bouwcafé willen we dat patroon doorbreken.”