GENT/LEDEBERG – WATT The Firms, één van de meest moderne bedrijvencentra van Vlaanderen, kiest doelbewust voor een innovatief platform waar onder andere auto’s worden gedeeld. CIACfleet, specialist in operationele leasing, car lease en wagenbeheer uit Ledeberg, levert deze deelauto’s.

WATT The Firms voorziet een platform waarop niet alleen vergaderzalen, maar ook parkeerplaatsen geboekt en auto’s gedeeld kunnen worden. De wagens kunnen met een unieke login gereserveerd worden vanaf een smartphone, tablet of PC. Binnen dit deelproject stelt CIACfleet, samen met CIAC TOYOTA Gent en Tapazz, de deelauto’s ter beschikking van het moderne bedrijvencentrum. “Om de duurzame kaart te trekken is er gekozen voor een Toyota Hybride wagen van CIAC”, zegt Gudrun Ghijs, zaakvoerder van CIACfleet.

Met deze deelname wensen CIACfleet en CIAC mee te werken aan de nieuwe place to be voor creatieve en open-minded bedrijven, die geloven in de kracht van kruisbestuiving. “De CIAC groep gaat via deze weg de uitdagingen van de toekomst aan waarbij duurzaamheid en innovatieve kruisbestuiving een belangrijke uitdaging zijn.”

Google Campus

Met WATT The Firms kreeg de voormalige Elektrion-site in Gent een zeer innovatieve invulling. De vernieuwde site moet een ideeënhub worden waar bedrijven elkaar versterken in hun groei en ambities. Het totale plaatje heeft bovendien heel wat weg van een Google Campus. Binnen vijftien jaar, wat op vlak van innovatie een eeuwigheid is, zou het bedrijvencentrum nog steeds vooruitstrevend moeten zijn.