Web Tomorrow brengt meer dan 1.000 professionals uit digitale sector samen

00000000000000000000000wtBloovi is in 2011 opgericht door Marnik D’Hoore. Vanuit de kantoren in Sint-Martens-Latem is het bedrijf in vijf jaar met een nieuwssite en met  de organisatie van spraakmakende events zoals Conversion Day, Trendsnight en Web Tomorrow niet alleen de grootste digitale community van België geworden, maar het bedrijf heeft ook een sterke internationale reputatie opgebouwd.

Dat komt ook tot uiting in het feit dat voor de editie van Web Tomorrow die op 16 juni plaatsvindt, ook veel buitenlandse professionals naar Gent afzeakken. “We hebben een programma in elkaar gestoken”, zegt Marnik D’Hoore, “met nationale en internationale sprekers, die echt wel bewezen hebben dat ze van de hoed en de rand weten als het over de digitale toekomst gaat. Ik denk onder meer aan Daan Roosegaarde, Keith Mercier, Saskia Van Uffelen, Omar Mohout, Jo Caudron, Jurgen Ingels, John Philips en Frederic Karén. We proberen de zaken grootster aan te pakken dan op een klassiek event en naar alle aspecten van de digitalisering te kijken.  We merken dat er nog te veel spelers op hun klein eiland leven en werken. Er worden te weinig kennis, inzichten en ervaringen gedeeld. Met WebTomorrow willen we daar verandering in brengen.”

Door het grote succes en de meer dan 1.000 verkochte tickets, reserveerde Bloovi een extra hal voor het event en werden 150 extra tickets ter beschikking gehouden die ondertussen ook heel vlot van de hand gaan.  Wie er alsnog bij wil zijn kan nog vlug proberen een ticket te bemachtigen via http://www.webtomorrow.gent/book-now. Alle informatie over het programma is beschikbaar op http://www.webtomorrow.gent/program.