Webshop Rosette la Vedette opent pop-up store in Gent

rosetteIn oktober treedt de webshop rosettelavedette.com naar buiten met een pop-up store in Gent. Het wordt een bijzondere tijdelijke winkel voor een speciale doelgroep: mannen en vrouwen die hun haar verliezen tijdens chemotherapie.

In de pop-up store kunnen ze ongestoord kiezen uit de kleurrijke collectie sjaaltjes en mutsjes van Rosette la Vedette en genieten van gratis verwenmomenten. De bedoeling is dus om de modebewuste chemopatiënten te verwennen tijdens een moeilijke periode in hun leven.

Op 1 oktober opent de West-Vlaamse Wendy Rosseel, ex-kankerpatiënte en oprichtster van de webwinkel rosettelavedette.com die producten aanbiedt voor modebewuste kankerpatiënten, een pop-up store in Gent. Ze koos ervoor om de store de hele maand oktober te openen, omdat in deze maand borstkanker extra onder de aandacht wordt gebracht.

Professionals geven styling- en kleuradvies en tijdens de make-up sessies krijgen klanten talrijke tips en tricks voor een frisse look. Bovendien geeft Wendy zowel persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste model en de juiste kleur  van de producten als tips over hoe te dragen en te combineren.

De wikkelmutsen, voorgevormde sjaals, mutsjes en slaapmutsjes van Rosette La Vedette zijn verkrijgbaar in modieuze, kleurrijke tinten, want felle kleuren geven chemopatiënten vaak een energieker gevoel dan sombere kleuren. Door de chemotherapie kan de hoofdhuid extra gevoelig zijn. Daarom zijn de mutsjes en sjaals gemaakt uit zachte stoffen, zonder schurende naden en vervelende stiksels en elastieken. , zodat de hoofdhuid niet irriteert. Ook mannen kunnen nu bij Rosette La Vedette terecht. De collectie bestaat uit drie zachte ‘petjes’ voor heren.

(foto: Ann Dewulf voor Vitaya Magazine)