Wielrenner Kenny De Ketele is nu manager van eventbureau

naamloos Op 1 april verhuisde IB NVC bvba, een onderneming die actief is in de organisatie van events en in machineverhuur, naar nieuwe kantoren in Deinze. Maar die verhuis en het feit dat met Benjamin en Celine Van Cauwenberghe en Kenny De Ketele een nieuwe directie is aangetreden, worden op 7 juli officieel gevierd met een grote receptie.

“In onze nieuwe kantoren zullen we een nog betere service kunnen bieden en beschikken we ook over ruime vergaderzalen”, geeft Benjamin Cauwenberghe aan.

IB Events is al twintig jaar actief in de organisatie van events op maat en heeft door zijn professionele aanpak een stevige reputatie uitgebouwd.

“Wij werken voornamelijk met studenten, die we niet alleen een degelijke opleiding geven, maar ook goed betalen”, zegt Benjamin Van Cauwenberghe. “We vinden dat die groep al genoeg wordt uitgebuit. Hun job bij ons zien we voor de studenten ook als een stukje voorbereiding op de arbeidsmarkt.”

IB Events verzorgt en ondersteunt een waaier aan uiteenlopende events en gaat er prat op maatwerk te kunnen leveren tegen scherpe prijzen en met een team van goed opgeleide en sterk gemotiveerde – want goed betaalde – studenten.

“Ook voor onze tweede activiteit – de verhuur van machines – kunnen de klanten terecht in onze nieuwe kantoren”, zegt Benjamin Van Cauwenberghe. “Ook voor die activiteit proberen wij het verschil te maken door echt te luisteren naar de wensen van de klant. We maken er zelfs een punt van om, als het nodig is, samen met de klant zijn of haar werf te bezoeken, om zo een garantie te kunnen geven dat die klant er met de juiste machines kan werken.”