Wim Bosmans aangesteld als Business Development Director bij Globis

zzzzzzzzzzzzzzzzwimGlobis Benelux, de ERP-specialist uit Aalst, stelt Wim Bosmans (foto) aan als Business Development Director. Sinds 1 april 2016 is hij in deze functie onder meer verantwoordelijk voor het versterken van de marktpositie en de verdere groei van het Globis ERP platform in België en Nederland en aansluitend in heel Europa.

Wim Bosmans (52) is geen onbekend gezicht in de ICT. Begin 2012 trad hij in dienst bij Prato NV als Sales & Marketing Director, waar hij met veel succes verantwoordelijk was voor het hertekenen van de hele organisatie, het genereren van new business en het aansturen van de Sales & Marketing organisatie. Daarvoor bekleedde hij verschillende commerciële managementfuncties bij Digital, Compaq, Cronos en Cegeka.

“Het gaat uitstekend met Globis. We liggen mooi op koers om onze strategische doelen voor 2016 en de daaropvolgende jaren te realiseren”, zegt Wim Bosmans. “Na jarenlange investeringen in softwareontwikkeling, breken we met ons ERP-pakket door bij middelgrote ondernemingen in België en Nederland, actief in productie en logistiek. Het unieke (of centrale) concept van ons platform is ‘Mass Customization’, het automatiseren van serieproductie op maat van de eindklant.

De komende jaren zijn groei en internationalisering dankzij het uitgebreide productpakket heel belangrijk voor Globis.

Wim Bosmans is zeer enthousiast over deze nieuwe stap in zijn carrière. “De afgelopen 15 jaar heeft Globis een unieke positie verworven in België en Nederland. Dit marktleiderschap schept verwachtingen en verplichtingen, het is een eer en voorrecht om daarin een beeldbepalende rol te mogen vervullen”, stelt Wim Bosmans. “Globis ERP software wordt inmiddels gebruikt in 15 verschillende landen en het wordt mijn uitdaging om de software-suite sneller en beter naar de markt te brengen.  Hierbij hoort ook de uitbouw van een netwerk van ‘Value Added Resellers’ over heel Europa.”