Wim Driessens versterkt management NGDATA

000000000000000wimdrNGDATA is de leverancier van oplossingen voor het beheer van klantenervaringen die ondernemingen in datagestuurde sectoren zoals de financiëledienstensector, de media, het uitgeverswezen en de telecom helpt om hun klantenervaring over alle kanalen heen volledig te automatiseren en zo de klanttevredenheid te verhogen, het klantenverloop te beperken, de klantenbinding te versterken, klanten gerichter aan te spreken en de winstmarges te vergroten. . NGDATA heeft zijn hoofdzetel in Gent, België, en heeft kantoren in New York City en San Francisco, van waaruit het oplossingen voorziet voor internationale klanten als AXA, Orange,  Telenet en Wells Fargo.

Het bedrijf kondigde de aanstelling aan van Wim Driessens (foto) als vicepresident Business Development & Strategic Alliances. Wim wordt verantwoordelijk voor alle strategische relaties met een wereldwijd netwerk van wederverkopers, integratoren en technologiebedrijven waarlangs NGDATA zijn oplossing, Lily Enterprise, aanbiedt aan vooruitstrevende, klantgerichte bedrijven overal ter wereld.

Met Wim kan NGDATA rekenen op meer dan twintig jaar ervaring in de ontwikkeling en ondersteuning van internationale zakenrelaties met softwarebedrijven. Voor zijn aanstelling als vicepresident was Wim Global Partner Manager bij ADAM Software, waar hij sterke partnerschappen wist op te bouwen voor de verkoop en uitvoering van marketing gerelateerde projecten via directe en indirecte kanalen. Daarvoor was hij onder meer directeur Internationale Sales bij Tech Data en directeur Channel & Strategic Alliances bij Prometric, waar hij verantwoordelijk was voor het evalueren van nieuwe bedrijfskansen en het uitbreiden van de aanwezigheid van het bedrijf op de markt.

 “Wims ervaring met bedrijfsontwikkeling op een wereldwijde schaal is een enorme aanwinst voor ons managementteam,” zegt Luc Burgelman, CEO van NGDATA. “Wij hopen onze groei dit jaar te versnellen, en Wim zal daarbij een essentiële rol spelen. Hij kan ons helpen om de relaties met belangrijke partners te versterken, zodat we ons ecosysteem verder kunnen uitbreiden en klanten overal ter wereld kunnen laten profiteren van de voordelen van Lily Enterprise.”