NIEUWKERKEN-WAAS – Woodho heeft naast een eigen webshop nu ook een fysieke winkel. Die bevindt zich in de KMO-zone Heihoek in Nieuwkerken-Waas. Na vier jaar lang als webshop te hebben bestaan en enkele maanden een pop-up in Beveren te hebben uitgebaat, was de tijd rijp om de definitieve stap te zetten.

Woodho, een onderneming van VdH Invest, is oorspronkelijk gestart als e-commerceactiviteit door Tinne Van den Heuvel, Ellen Van den Heuvel en Frederik Stoop. Door hun opgebouwde ervaring en knowhow bij VdH Logistics in de ondersteuning bij e-commerce voor bedrijven, slaagden ze er op korte tijd in om een goed draaiende webshop te realiseren.

“Maar we wilden meer zichtbaarheid. De pop-up in Beveren heeft daar zeker goed aan gedaan en toonde ook aan dat een uitbreiding en eigen afhaal- en winkelpunt een goede keuze zou zijn”, zegt Tinne Van den Heuvel. “Bij de uitbreiding van de gebouwen van VdH Invest is er dan een ruim winkelpand geïntegreerd waar wij op ongeveer 350 vierkante meter ons volledige aanbod kunnen uitstallen.”

Ambities

De focus van Woodho ligt op kwalitatief, tijdloos en educatief speelgoed, gemaakt uit hout. Dat aanbod wordt aangevuld met puzzel- en spelplezier. “In de hele regio Waasland is Woodho uniek en maken we zeker het verschil als het om kwaliteit en service gaat. Ons cliënteel is veelzijdig en gaat doelgericht op zoek naar dit aanbod van speelgoed”, aldus Tinne Van den Heuvel.

Dit jaar plant Woodho nog een serieuze uitbreiding van het aanbod. “In de loop van het voorjaar komen er al nieuwe collecties binnen.”