Wordt uw bedrijf starter van het jaar?

starter-van-het-jaarNa het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert UNIZO ook dit jaar de ‘Starter van het Jaar’.

Deze wedstrijd voor pas gestarte ondernemers gaat op zoek naar die ondernemer die goed bezig is en die na een jaar nog steeds goesting heeft in ondernemen. Startende ondernemers zijn immers cruciaal voor de groei van onze economie.

Met deze wedstrijd willen UNIZO en haar partners mensen stimuleren om te starten als zelfstandig ondernemer en zo de welvaart in ons land op peil te houden.

Als u met uw bedrijf graag starter van het jaar wilt worden, dan moet u zich vóór 15 oktober online inschrijven via www.startervanhetjaar.be.

orig jaar ging de prijs naar het Gentse Consouling Store een mix tussen een platenlabel, shop, koffiebar en agentschap voor experimentele muziek. Zaakvoerder Mike Keirsbilck, een doctor in de Letterkunde, besliste ondanks die bagage om resoluut voor zijn passie te kiezen. Samen met een overtuigend businessmodel, zijn durf, internationale activiteiten en doorzettingsvermogen in een niet evidente sector gaf die passie voor de jury de doorslag.

De winnaar van dit jaar wordt bekendgemaakt tijdens de roadshow ‘Ik word mijn eigen baas’ op dinsdag 24 november 2015. Hij/zij ontvangt een tof prijzenpakket dat een extra boost geeft om het de volgende jaren nóg beter te doen.

Daarnaast neemt de winnaar gedurende 12 maand actief de rol van ambassadeur op.