Wordt uw bedrijf uitgeroepen tot Rising Star?

imagesSinds 2014 stimuleert en bevordert de Belgische editie van Deloitte’s Technology Fast 50 de vijftig snelst groeiende en innovatieve technologiebedrijven in België.

Deelnemende bedrijven binnen de categorieën hardware, software, communicatie, media, life science en clean technology worden op basis van hun groei gerangschikt in de top 50. Om in aanmerking te komen voor de Fast 50 competitie, moet een bedrijf een minimumomzet hebben van € 50.000 in het boekjaar 2012 en een omzet van ten minste € 800.000 in het afgelopen boekjaar op basis van de officieel gepubliceerde jaarrekeningen. De top 50 van bedrijven uit elk land maken tevens kans om opgenomen te worden in de EMEA Fast 500 ranking. Elk jaar staan ook een aantal Oost-Vlaamse bedrijven op de lijst van genomineerden.

In 2014 won de Gentse  iText Group NV de wedstrijd, waardoor er veel media-aandacht voor het bedrijf kwam, die de al indrukwekkende groei  nog heeft versneld.   iText Group, dat werd opgericht door Bruno Lowagie en Ingeborg Willaert en waarbij Stephan Engelen nu CEO is produceert een technische component die gebruikt wordt door veel andere IT-bedrijven om hun producten en projecten met pdf-functionaliteit te verbeteren

Jongere technologiebedrijven die slechts vijf jaar of minder operationeel zijn, kunnen meedoen aan de Rising Star competitie. Deze bedrijven moeten een minimumomzet van € 50.000 hebben gerealiseerd in 2015 of de afgelopen twaalf maanden voor inschrijving. Op basis van een pitch worden tien bedrijven in oktober geselecteerd om door te gaan naar de Award Ceremony in november. De uiteindelijke Rising Star winnaar wordt opgenomen in het Innovation Booster Programme, waar Deloitte startups gedurende twee jaar intensief ondersteunt.

 Dit jaar vindt het Fast 50 event plaats op 16 november 2016 in the Egg in Brussel. Bedrijven die in aanmerking komen voor de Fast 50 en/of Rising Star competitie kunnen zich tot en met 30 september melden bij Francis van der Haert, Fast 50-ambassadeur van het Deloitte-kantoor Antwerpen fvanderhaert@deloitte.com tel 03 800 89 19. Online inschrijven kan ook hier