daisyHet Zwitserse horlogemark Traser H3 Swiss Watches, dat al in heel wat landen werd verdeeld, heeft nu ook een Belgische distributeur gevonden.

Het gaat om Worldclass G&A uit Zottegem. Via dat bedrijf, dat al meer dan tien jaar een vooraanstaande rol speelt als distributeur van verschillende merken op de Belgische markt, wordt ook Traser Belgium opgericht, dat wordt geleid door Daisy Vanderstukken (foto).

“Traser uurwerken onderscheiden zich door toepassing van het Trigalight systeem, luchtdicht afgesloten buisjes die gedurende 10 jaar onverminderd licht geven”, zegt ze. “Zonlicht of batterijen zijn niet nodig en dag en nacht kunnen de gebruikers duidelijk zien hoe laat het is. Traser is trouwens de enige producent van het gepatenteerde Trigalight. Voorts zijn de uurwerken natuurlijk waterdicht en voldoen ze zelfs aan militaire specificaties.”

Traser Belgium heeft ondertussen al een eigen website. “Daarnaast zullen we het merk ook onder de aandacht brengen op verschillende beurzen”, zegt Daisy Vanderstukken nog. “De eerste beurs waarop het merk zal te zien zijn, is de Country Fair gekoppeld aan het Belgisch kampioenschap Mennen, een organisatie van Willy Naessens. Daarnaast tekenen wij dit najaar ook present op de Gentle Men’s Fair te Waregem. Maar er zullen nog heel wat andere presentaties volgen.  Achter de schermen werken wij ook hard aan de opbouw van verschillende verdeelpunten in België.”