zenner-2Op 11 oktober kreeg het Zelzaatse schilderbedrijf Zenner, dat onder leiding staat van Andy Zenner (links op de foto) in Brussel de prijs van de “Jonge Vlaamse aannemer 2016”.

Op een avond die aan elkaar werd gepraat oor VRT nieuwsanker Goedele Wachters werd het bedrijf geloofd om zijn klantgerichtheid en oog voor innovatie in wat nochtans een zeer traditionele sector is.

“Dit is een erkenning voor onze aanpak om steeds te proberen naadloos in te spelen op de wensen van de klanten”, zegt de trotse ondernemer, wiens bedrijf onder meer ook instaat voor de restauratie van de kerk in Assenede.

Het bedrijf heeft in Zelzate ook een showroom waar klanten terecht kunnen met al hun vragen voor de inrichting van eigentijdse en klassieke interieurs. “Met professionele producten helpen wij zorgen voor een  perfecte afwerking van alle binnenmuren en plafonds.  De combinatie van een goede voorbereiding van de ondergrond en de juiste afwerking zorgen altijd voor het mooiste resultaat”, zegt Andy Zenner.

In de showroom beschikt Zenner ook over twee computergestuurde mengmachines die het mogelijk maken de kwaliteitsverven van Mathys aan te bieden in duizenden kleuren voor alle mogelijke toepassingen.  Naast de verven bestaat het aanbod ook uit tapes, borstels, verfrollen, thinners en meer dan 600 verschillende rollen kwaliteitsvol behangpapier.

(foto: Koen Van Waesberghe)