Zeven jonge bedrijven krijgen op bouwbeurs Bis duwtje in de rug

bisgentNog tot 12 oktober loopt in Flanders Expo in Gent de bouwbeurs Bis, die onderhand naast Batibouw is uitgegroeid tot dé beurs voor al wie wil bouwen en verbouwen en kopen en verkopen. Bijna 500 exposanten staan er klaar om professioneel advies te geven over ruwbouwmaterialen, vloeren, trappen, keukens, badkamers, parket- en laminaatvloeren, de nieuwste technieken, kadastraal inkomen, energiepremies, domotica en zoveel meer.

Een nieuw initiatief is dit jaar de stand JONG. “Het is voor startende bedrijven in de bouw niet altijd gemakkelijk om de broodnodige naambekendheid en klanten te verwerven”, zegt persverantwoordelijke Syvlie Buydaert van beursorganisator Artexis. “Daarom wil Bis hen dit jaar een duwtje in de rug geven.   In het project JONG! in hal 7 werden voor hen 7 betaalbare en originele stands gereserveerdzeven zeecontainers.”

De zeven bedrijven die werden geselecteerd om deel te nemen aan de eerste editie van JONG bewijzen dat ook startende bouwbedrijven de consument veel te bieden hebben. KDS Consult uit Beveren is een specialist in dak-, vloer- en gevelisolatie van nieuwe en bestaande woningen en verzorgt volledige zolderinrichtingen. .Verroeye Roof Solutions uit Zulte staat garant voor een kwalitatieve afwerking van platte en afhellende daken en voor het waterdicht maken van funderingen, vijvers en zwembaden. Nog uit Zulte komt IsoCrafts, de gespecialiseerd is in het efficiënt isoleren en compartimenteren van woningen en bedrijven. Zowel de isolatiepanelen als de scheidingswanden uit geëxtrudeerd polystyreenschuim zijn snel en eenvoudig te monteren. Vlaanderen Groen uit Aalst is een sterk groeiend installatiebedrijf dat al klanten in alle Vlaamse provincies heeft weten te overtuigen met kwalitatieve oplossingen voor duurzame energie in huis en kantoor. Maku uit Melle is een ong interieurbedrijf dat inbouwkasten, keukens, dressings, televisiemeubels en bibliotheekkasten volgens een voor leke klant uniek ontwerp op maat maakt. Den Ouden Tegel uit Merksem verkoopt handgemaakte vloer- muurtegels en Heat Services uit Waardamme spitst zich toe op sanitaire en verwarmingsinstallaties.