Mathieu Gijbels

Wij nemen uw bouwzorgen over!

Mathieu Gijbels, Opglabbeek

Mathieu Gijbels, Opglabbeek

Al jaren is dit credo de drijfveer van Mathieu Gijbels. We willen de bouwdromen van onze klanten realiseren en hen tijdens het bouwproces volledig ontzorgen. Zodat onze klanten zich tijdens het bouw- of renovatieproject op hun eigen bedrijf kunnen blijven focussen.

Klanttevredenheid

mg-teamKlanttevredenheid staat centraal in onze manier van werken. Wij zijn slechts tevreden als onze klanten een goed gevoel overhouden aan hun project. Daarom pakken we ook na de oplevering de kleine restpuntjes nog aan op de werf. Zodat een opening van een gebouw een echt feest wordt.
Wil u uzelf overtuigen? Surf even naar www.gijbels.be en klik op ‘klanten”. Jammer genoeg hebben we niet van alle klanten een testimonial filmpje, maar als u klikt op “referenties” kan u zelf contact nemen en vragen naar hun ervaringen met ons.

 

Totaalpakket bouwkundige diensten

We willen terugkomen bij onze klanten. Daarom bieden wij een antwoord op al uw bouwbehoeften. Nieuwbouw, renovatie of bouwkundige service en onderhoud, u kan voor alles bij ons terecht.

Nieuwbouw

XL Boom

XL Boom

Als turn key aannemer denken wij graag mee met onze klanten vanaf het ontwerp tot de uitvoering. Wij zijn een geïntegreerd bedrijf met een eigen studiedienst en eigen productie- en staalatelier. Ook voor de uitvoering werken wij met eigen montage- en afwerkingsploegen. Dankzij onze knowhow kunnen wij efficiënter en sneller inspelen op de wensen en noden van onze klanten.

 

 

 

 

 

 

XL Boom

XL Boom

Een prachtige referentie van Mathieu Gijbels gelegen te Wijnegem: XL Boom. Mathieu Gijbels realiseerde voor XL Boom, producent van woonaccessoires, een nieuwe kantoorruimte met showroom en bijhorend magazijn. Het ontwerp kwam van de hand van BOFA-Architects. Het resultaat; een sterk architecturaal en tijdloos gebouw met oog voor detail en waar duurzame oplossingen centraal staan.

Meer info over dit project: http://www.gijbels.be/Nieuwbouw-XL-Boom.html

Renovatie

GMAN Antwerpen

GMAN Antwerpen

Een goede ligging doet onze klanten steeds vaker kiezen voor een renovatie. Laat uw bedrijf verder groeien door een slimme renovatie, of geef uw voorgevel weer een eigentijdse look. Onze renovatiespecialisten zorgen er voor dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt tijdens de werken.

GMAN Wilrijk

GMAN Wilrijk

Een referentie om U tegen te zeggen; de bekende garage GMAN. Voor de verbouwing van hun garage in Wilrijk en Antwerpen (Noorderlaan) deed GMAN een beroep op Mathieu Gijbels.Meer foto’s van deze projecten vind je op: http://www.gijbels.be/Renovatie-Gman-Antwerpen.html en http://www.gijbels.be/Renovatie-Gman-Store-Wilrijk.html

Service & onderhoud

Licata Vini, Diepenbeek

Licata Vini, Diepenbeek

Met onze service & onderhoud afdeling houden we uw gebouw in topconditie, zodat het een aangename werkomgeving en mooi visitekaartje blijft. Slechts één telefoontje volstaat voor al uw herstellings- of aanpassingswerken. Ook voor snelle interventies staan onze ploegen 7 dagen op 7, en 24 op 24uur ter beschikking.

 

 

 

 

 

 

De Voordenkers

mg-voordenkersDe hoofdrol in ons verhaal is weggelegd voor onze mensen. Mensen met de juiste kennis en een passie voor bouwen, die altijd een stap verder denken en de lat steeds hoger leggen. Daarom noemen we onze mensen ‘de voordenkers’. Nadenken is goed, meedenken is prima, maar vóórdenken laat u echt genieten van de kennis en ervaring die wij reeds 44 jaar opbouwden.

 

 

 

 

De ‘Gijbels Test’

mg-gijbels-testOnze filosofie is u op het lijf geschreven? Misschien zijn wij dan wel de ideale aannemer voor u!
Doe de “Gijbels Test” op www.gijbels.be/survey/survey.aspx?stype=NB en ontdek of wij uw ideale aannemer zijn.

 

 

Contacteer ons
Telefoonnummer: +32 89 819 100
Email: info@gijbels.be
www.gijbels.be
Of gebruik ons contactformulier

Je vindt ons ook op: