Tormans Group

Hoe vaak hebt u zich al niet afgevraagd of U wel op de juiste manier bezig bent? Wellicht net op die domeinen die niet uw specialiteit zijn. Want in uw core-business, daarin bent u wel de top.

U wil daarom de technische ondersteuning aan een andere partner overlaten.

Tormans beschikt over een uitgebreid netwerk aan technische experten van topklasse. Al onze mensen worden door ons onderworpen aan een uitgebreide screening. En we werven alleen de meest getalenteerde krachten aan. Neem daarbij een maximale flexibiliteit en een garantie op betrouwbaarheid. Hierdoor hebben we meestal ook voor kortlopende projecten een passende oplossing.


Tormans Engineering biedt het volledige gamma van engineering-diensten aan, zoals elektriciteit, bouw, automatisatie, apparatenbouw, machinebouw, staalbouw, piping, HVAC, kwalificatie en validatie, en nog veel meer.
De medewerkers van Tormans Industrial Services verzorgen uw installatiewerkzaamheden, gaande van elektromontage, M&R-werkzaamheden tot mechanische montage. Ook volledige indienstname van installaties behoort tot onze specialiteiten!

Wie zijn de klanten van Tormans?

Onze klanten kan je terugvinden in de top van de Belgische bedrijven, actief in de meest uiteenlopende domeinen. Bij hen hebben wij samen met onze medewerkers door een professionele aanpak tal van projecten en uitdagingen tot een goed einde gebracht.
tormans-testimonial-1
tormans-testimonial-2

Wat kan Tormans voor u betekenen?

In een vrijblijvend gesprek overlopen we samen de vragen en uitdagingen waar uw bedrijf voor staat. Wij bieden u een passende oplossing.

Welk zijn uw voordelen?

  • onmiddellijk rendement
  • optimale flexibele inzet
  • voortdurende uitwisseling van kennis en ervaring
  • synergie tussen verschillende sectoren en vakgebieden
  • je kan je richten op je core-business

Hoe kan u Tormans bereiken?

Via het algemeen mailadres: info@tormans.net , telefonisch of bezoek ons op http://www.tormansgroup.be/nl

VESTIGING GEEL
Liesdonk 5
B 2440 Geel
T. +32 (0)14/28.63.63
F. +32 (0)14/28.63.69
VESTIGING VILVOORDE
Mechelsesteenweg 277
B 1800 Vilvoorde
T. +32(0)2/758.80.00
F. +32(0)2/751.80.75
VESTIGING MELLE
Brusselsesteenweg 107C
B 9090 Melle
T. +32(0)9/210.31.90
F. +32(0)9/210.31.99