BORNEM – Van den Bossche tegels wil zijn klanten nog beter informeren en daarom lanceert het Bornemse tegelbedrijf na een buitencatalogus ook een catalogus voor de toepassing van tegels binnenshuis.

Het familiebedrijf uit Bornem stelde een catalogus met meer dan 300 blz. inspiratie voor het interieur samen.

In de tegelcatalogus staan de mooiste collecties voor leefruimtes op de eerste plaats. Zowel keramische tegels als duurzame natuursteen en mozaïek komen aan bod. Daarnaast biedt het tegelbedrijf ook praktische en technische informatie over de verschillende soorten afwerkingen en speciale stukken op maat.

Het volledige aanbod van het bedrijf kon al bekeken worden op de uitgebreide website www.tegel.be. Met de tegelcatalogus heeft Van den Bossche tegels nu nog een extra troef.

Klankbord

“We hopen met deze nieuwe catalogus de klanten te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar die langverwachte badkamer- of keukenvloer”, zegt zaakvoerder Niki Van den Bossche. “Zoveel aanbod kan overweldigend zijn. Daarom zijn we er graag voor onze klanten. Om vragen te beantwoorden, een klankbord te zijn en ideeën te geven, zodat ze nadien volop van de tegels kunnen genieten.”

De catalogus kan tijdens de openingsuren van de toonzaal gratis worden afgehaald.

Van den Bossche tegels is een toonaangevende tegelhandel gespecialiseerd in keramische tegels en tegels in natuursteen voor professionelen en zelfplaatsers, met een toonzaal van 1.200 m² in Bornem..

Meer marketing & strategie